Wednesday, January 15, 2014

Zumba

Zumba Fitness® este cel mai cunoscut program de dans-fitness din lume, extrem de eficient și distractiv, combinând pași de dans ușor de urmat cu exerciții de tonifiere.



Coregrafiile antrenante pe ritmuri de merengue, cumbia, reggaeton, salsa, bachata, cha-cha sau samba transformă fiecare oră într-o petrecere în haine sport și te fac să nu simți că timp de 60 de minute ai lucrat intens, ai ars minim 500 de calorii și ți-ai tonifiat corpul.


Zumba® este fitness, este cardio, este distracție, iar pașii de dans sunt simplificați și adaptați în coregrafii în așa fel încât să poată fi urmați chiar și de persoanele care nu au mai făcut sport niciodată.

Într-o oră de Zumba® contează să te miști cu plăcere, cât și cum poți, iar abilitățile de dans, coordonarea, flexibilitatea și capacitatea cardio-respiratorie vor crește cu timpul, în urma exercițiului constant.  

Zumba Fitness® are peste 14 milioane de adepți în lume pentru că rezultatele se văd rapid, pentru că atmosfera de la clase debordează de energie și monotonia este exclusă. 

Nu sunt mereu aceleași piese, nu rămân aceleași coregrafii sau același tipuri de exerciții de tonifiere.Există schimbare, există evoluție, variații de intensitate și de stiluri, pe gustul și pe nivelul tuturor participanților.



Constantă rămâne doar ”rețeta” care face din Zumba® un program de succes:

- Atmosferă de petrecere care te face să zâmbești și îți dă o stare pozitivă

- Cardio intens pentru arderea caloriilor, creșterea capacității cardio-respiratorii și creșterea rezistenței corpului la efort

- Elemente de fitness pentru tonifierea musculaturii întregului corp

- Elemente de dans pentru creșterea flexibilității și a capacității de coordonare motrică

No comments:

Post a Comment